Investeringssubsidie duurzame energie

Kom ik in aanmerking voor ISDE?

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is er zowel voor particulieren als voor zakelijke gebruikers.

Voor beide gelden verschillende voorwaarden en eisen.

Particulieren

U komt voor deze subsidie in aanmerking als u een geldig Burgerservicenummer (BSN) heeft. Ook buitenlandse particulieren met bijvoorbeeld een (vakantie)woning in Nederland kunnen in aanmerking komen. Dit zijn natuurlijk niet de enige criteria. Bekijk de voorwaarden voor particulieren.

Zakelijke gebruikers

Van zelfstandig ondernemers, woningcorporaties tot bedrijven: de groep zakelijke gebruikers die in aanmerking komt is breed. Een belangrijke voorwaarde is dat u een geldig KvK-nummer heeft. Bekijk de voorwaarden voor zakelijke aanvragers.